Nagels  (binnenkort stoppen we met nagels)

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Kunstnagels

Wil jij mooie en verzorgde nagels zonder te hoeven knoeien met nagellak? En wil je daarom graag kunstnagels laten zetten? Dan ben je bij schoonheidssalon Salon la Détente aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor diverse kwalitatieve schoonheidsbehandelingen, waaronder het laten plaatsen van kunstnagels. Wil jij kunstnagels? Maak dan direct een afspraak bij Salon la Détente!

Informatie over kunstnagels

Wanneer je besluit dat je kunstnagels wilt, dan kun je kiezen uit twee verschillende soorten. Kunstnagels zijn er namelijk in de acryl variant en de gel variant en elke variant heeft zijn eigen voordelen. Acryl is het meest gebruikte materiaal voor kunstnagels, maar ook gelnagels zijn erg geliefd.

  • Acryl: is een sterk materiaal dat vermengd wordt met liquid en poeder. Wanneer je kiest voor kunstnagels van acryl, dan wordt er een bolletje gemaakt van het acryl en in de vorm van de nagel gedrukt met een penseel. Acryl is een erg sterk materiaal en wordt daarom het meest gebruikt bij behandelingen. Kies je voor acrylnagels, dan kun je een lange tijd genieten van jouw nagels!
  • Gel: is licht van gewicht en een zeer flexibel materiaal. Gel is stroperig en wordt met een penseel in de vorm van de nagel gemaakt. Wanneer de gel de juiste vorm heeft, dan wordt het uitgehard in een UV-lamp. Als de gelnagels helemaal zijn uitgehard, kun jij genieten van jouw prachtige nagels!

Bij schoonheidssalon Salon la Détente worden de kunstnagels gezet door een zeer ervaren schoonheidsspecialiste, die als geen ander weet hoe zij jouw de meest mooie kunstnagels kan geven! Omdat de verzorging van jouw kunstnagels erg belangrijk is, hebben wij voor jou twee tips:

Tip 1: Laat je nagels af en toe luchten! Omdat de nagels erg dun kunnen worden, krijgen ze geen lucht meer en kunnen ze gevoelig worden.

Tip 2: Verzorg je nagelriemen goed! Omdat de nagelriemen erg droog kunnen worden is het van belang om je nagelriemen met bijvoorbeeld olie of hand crème te verzorgen. Op deze manier blijven de kunstnagels langer mooi.

Interesse in kunstnagels?

Wil jij graag kunstnagels? Maak dan direct een afspraak bij Salon la Détente! Heb je nog vragen? Dan kun je uiteraard gerust contact met ons opnemen.

!NIEUW – CHROME PIGMENT NAILS!

Bekijk de tarieven