Vragen wimperextensions

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Vragen wimperextensions

Veel gestelde vragen

Wat zijn wimperextensions?
Wimperextensions zijn sinds enkele jaren erg populair. Deze vrij nieuwe methode van verlengen maakt dat de natuurlijke wimpers langer en dikker worden. Wimperextensions zijn enkelvoudige synthetische haartjes die gekruld zijn als natuurlijke wimperhaartjes. Ze worden één voor één aangebracht op de eigen wimpers voor een natuurlijke, mooie en volle look! Wimperextensions zijn perfect voor speciale gelegenheden en dagelijks gebruik.

Hoe ziet het eruit?
Met de juiste manier van aanbrengen, dus een synthetische haar op een natuurlijke haar, ziet het er natuurlijk en echt uit. Niemand ziet dat de wimpers verlengd zijn, iedereen zal denken dat u geboren bent met mooie lange wimpers.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
Met de juiste manier van aanbrengen blijven de wimperextensions de hele natuurlijke groeicyclus van de eigen wimpers zitten. Dit is voor iedereen anders en hangt ook af van de dagelijkse activiteiten. Over het algemeen moet men om de ongeveer 3 weken terug komen om de wimpers bij te laten werken. Er wordt een speciale waterproof wimperlijm gebruikt. De meeste klanten hebben geen last van deze lijm, maar iedereen heeft een ander niveau van de gevoeligheid.

Hoe vaak moet ik de wimperextensions bij laten werken?
We raden aan iedere 3 weken terug te komen. Als u te lang wacht vallen de extensions uit en moet u een hele nieuwe set aan laten brengen. De natuurlijke wimperharen vallen iedere 45 tot 60 dagen uit als onderdeel van de natuurlijke haargroeicyclus en worden op natuurlijke wijze vervangen door een nieuwe haar. Andere factoren zoals blootstelling aan stoom of het vaak aanraken van de ogen kunnen er voor zorgen dat de extensions eerder uitvallen. Het bijwerken van uw wimpers is nodig om uitgevallen extensions te vervangen. Het bijwerken duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur.

Kan ik mascara op de extensions aanbrengen?
Ja dat kan, hoewel er eigenlijk geen mascara nodig is, omdat de extensions de illusie van mascara al geven. Maar het kan wel. Er mag ALLEEN mascare op waterbasis worden gebruikt. GEBRUIK GEEN OP OLIE GEBASEERDE MASCARA OF WATERPROOF MASCARA. Dit kan de wimperlijm oplossen en de levensduur van de extensions verkorten, waardoor ze sneller uitvallen. EXTENSION MASCARA wordt aanbevolen en moet alleen aangebracht worden op de uiteinden, niet op de haarwortels. Ook moet de nodige zorg gebruikt worden bij het verwijderen van de mascara. GEBRUIK ALLEEN WARM WATER om de mascara te verwijderen, geen gewone make-up remover. Wattenschijfjes blijven haken en kunnen aan de verlengingen gaan trekken en ze beschadigen. Het is aan te raden de wimperextensions goed schoon te houden door de ogen te spoelen met warm water en eventueel met make-up sponsjes en de speciale make-up removers voor wimperextensions te reinigen. Mascara en Make-up removers speciaal voor wimperextensions worden hiervoor aanbevolen.

Kan ik met wimperextensions zwemmen, douchen, sporten of naar een Kuuroord?
Ja dat kan, de wimperlijn die wordt gebruikt is waterproof, dus u kunt douchen, zwemmen, sporten etc. U moet wel goed voor de wimperextensions zorgen, De eerste 24 tot 48 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden, ook niet om te wassen. Maar bij een sauna, whirpool kunnen het hechtmiddel zachter maken waardoor de wimpers aan elkaar kunnen plakken of eerder loslaten. Dat komt door de warmte en stoom!!!!!!

Kan ik wimperkrullers gebruiken?
We raden niet aan om mechanische wimperkrullers te gebruiken, omdat ze de extensions kunnen beschadigen en ook mogelijk ook de natuurlijke wimpers. De extensions hebben een natuurlijke krul.

Zijn de wimperextensions schadelijk?
Zijn de wimpers schadelijk voor de eigen wimpers? Nee, in het geheel niet! De toegepaste lijm voor het aanbrengen van de wimpers is speciaal samengesteld op basis van polypeptides (ketens van aminozuren). De lijm droogt snel op de wimpers, waarna de wimper extensions flexibel verbonden zijn en veerkrachtig zijn zoals de eigen wimpers. De wimpers zullen zich zacht en comfortabel hechten zonder de eigen wimpers te beschadigen of zelfs te laten uitvallen. Zowel het aanbrengproces als het materiaal zelf raken uw ooglid of de basis van de eigen wimpers niet. Omdat de basis onaangetast blijft zal de eigen wimper op natuurlijke wijze doorgroeien. De eigen wimpers zullen dus onbeschadigd blijven met uitzondering van het geval dat deze met de eraan bevestigde wimperextensions moedwillig worden uitgetrokken. Ter vergelijking, haar extensions, die door onervaren mensen worden aangebracht kunnen uitdunning van het natuurlijk haar veroorzaken. Onjuiste behandeling door niet gekwalificeerde mensen kan schade veroorzaken.

Hoe zorg ik voor mijn nieuwe wimperextensions?
Zorg dat de wimpers de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden. Vermijd het stoom en sauna’s. Vermijd stromend water direct op uw wimpers. Wrijf niet in uw ogen. Gebruik alleen mascara op waterbasis, als u mascara wilt gebruiken, breng dit dan aan van het midden tot de top, niet op de wortel. Gebruik op water gebaseerde make-up remover. Laat de extensions niet permanenten. Gebruik geen mechanische wimperkruller/tang. Trek niet aan de wimpers (de natuurlijke wimpers kunnen voortijdig uitvallen, je kunt de haarschachten beschadigen, dat kan blijvende schade veroorzaken).

Hoe lang duurt een behandeling en hoe worden de extensions aangebracht?
De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur voor een nieuwe set wimpers. Het bijwerken duurt ongeveer 1.5 uur. U ligt comfortabel op de behandelstoel met uw ogen gesloten.

Hoe zoek ik de gewenste look uit?
Er zijn diverse lengtes en dikten mogelijk. Er zal eerst met u een consult gehouden worden om het type en de style uit te zoeken. Bij iedereen is de sterkte en de lengte van de wimperharen anders. Hier houden we rekening mee bij het creëren van een look of een style. Het eindresultaat moet natuurlijk en lang houdbaar zijn.

Kan ik zelf de wimperextensions verwijderen?
Nee, nooit. Wanneer u op eigen initiatief uw wimperextensions verwijderd, kunt u ernstige schade toebrengen aan uw natuurlijke wimpers. U kunt deze indien gewenst door een styliste laten verwijderen in de salon. Hiervoor wordt een speciaal ontwikkeld product gebruikt wat de lijm losweekt, en de extensions zullen zonder problemen of schade aan uw eigen wimpers loslaten.

Kan ik als lensdrager of als brildrager ook wimperextensions laten plaatsen?
Ook dan kunt u wimperextensions laten plaatsen. neem wel een lenzendoosje mee naar uw afspraak, uw lenzen dienen tijdens de behandeling uitgedaan te worden. Indien u een brildrager bent, neem uw bril mee voor afstemming van de juiste lengte.

Zijn wimper extensions geschikt voor iedereen?
Iedereen van elke leeftijd kan wimperextensions hebben toegepast zolang er de natuurlijke wimpers zijn om de extentions op te lijmen. Dames die chemotherapie hebben ondergaan en hun wimpers beginnen terug te groeien kunnen ook gebruik maken van wimperextensions. Als u een ooginfectie hebt dan zul je moeten wachten tot de infectie weg is.

Ik heb mijn wimper extentions ergens anders laten aanbrengen maar ze zijn een ramp. Kun je me helpen?
Helaas worden wimperextentions nog vaak aangebracht door mensen die hiervoor geen opleiding kregen. Ik kan altijd de extentions verwijderen. Ik kan nieuwe perfect uitziende wimpers aanbrengen afhankelijk van wat je wilt.

Intake formulier invullen!!