Shine-E Lash Lift

Heb jij wel eens gehoord van Shine-E Lash Lift? Dit is een nieuwe methode voor het liften van de wimpers. Met deze unieke wimper lifting behandeling houd jij je wimpers 4-6 weken gekruld met behoud van een natuurlijke look! Bij salon la Détente bieden wij deze behandeling aan. Schoonheidsspecialiste Anne-Marie bezorgt jou prachtige wimpers met behulp van een professionele wimperlift!

WIMPERLIFTING

Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie gekrulde natuurlijke wimpers te hebben, namelijk door middel van een wimperlift.

WAT IS WIMPERLIFTING?

Denk jij er ook over om je wimpers te laten liften, maar wil je wel wat meer informatie over deze speciale behandeling? Lees dan vooral verder. Allereerst geef ik je antwoord op de vraag: ‘Wat is wimperlifting?’ Wimperlifting is een behandeling van jouw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden, waardoor een wimperkrultang overbodig wordt. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek voor wimperlifting in Ter Aar lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor je en een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Veel mensen hebben met wimperlifting goede ervaringen opgedaan. Ben jij benieuwd wat deze bijzondere techniek jou kan brengen? Boek dan een behandeling bij salon La Détente en ervaar het zelf. Hier alvast wat voordelen van je wimpers liften op een rijtje:

  • Blijft 4 tot 6 weken zitten
  • Je hebt geen wimperkrultang meer nodig
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Uw ogen lijken groter
  • De wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN WIMPERLIFTING EN WIMPERPERMANENT?

Een wimperlift is beslist niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij het zetten van wimperpermanent worden er klemmen en/of rollers gebruikt. Door deze methode kan er slechts een gedeelte van de wimpers behandeld worden, waardoor de voeding die aan het einde van de behandeling plaats vindt, niet goed doordringt kan worden. Hierdoor kun je broze wimpers krijgen en gaan wimperhaartjes afbreken. Wimperlifting is daarentegen totaal niet schadelijk voor jouw wimpers.

Professionele wimperlifting bij salon la Détente

Overweeg jij een wimperlifting in Ter Aar bij salon la Détente? Dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit, voor welke behandelingen je ook kiest. Naast een wimperlift kun je ook bij mij terecht voor wimperextensions, microdermabrasie, harsen, nagels, massages en nog veel meer. Sinds 2007 werk ik als schoonheidsspecialiste en dankzij mijn vakkennis en jarenlange ervaring kan ik je bij iedere behandeling van deskundig advies voorzien. Doordat jouw persoonlijke wensen bij mij altijd voorop staan en ik graag met je meedenk krijg je altijd het gewenste resultaat. Daarnaast maak ik enkel gebruik van de beste merken, zoals LASH5 professional, SHINE-E Lash Lift en Swiss Color.

WIL JIJ OOK MOOIE, NATUURLIJK GEKRULDE WIMPERS HEBBEN?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen over een wimperlift en zie jij een wimperlifting in Ter Aar wel zitten? Dan voert salon la Détente deze behandeling graag voor jou uit? Schoonheidsspecialiste Anne-Marie ontvangt jou met veel plezier in haar salon. Wil je direct een afspraak maken, wat meer informatie inwinnen over je wimpers liften of meer weten over de prijzen van deze of een andere behandeling? Neem dan contact met mij op. Ik vertel je graag meer over mijn wimperlifting ervaringen.

****Gives your Lashes a boost!!!!****

Shine-E Lash Lift bevat geen paraben, latex, kleurstoffen en formaldehyde. Het is een veilig product!

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media