Schoonheidsbehandeling

In deze drukke en hectische maatschappij is het van uiterst belang dat jij af en toe een momentje voor jezelf pakt. Wil jij jezelf trakteren op een heerlijke schoonheidsbehandeling? Wil jij even helemaal tot rust komen? Kom dan heerlijk tot rust met een van onze kwalitatieve schoonheidsbehandelingen. Bij Salon la Détente staat het voorop dat jij volledig ontspannen de deur uitloopt mét natuurlijk een stralende lach op je gezicht! Bij schoonheidssalon Salon la Détente kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, waarbij de hoogste kwaliteit en een persoonlijke benadering altijd voorop staan. Voor iedere behandeling neemt onze schoonheidsspecialiste uitgebreid de tijd, zodat de schoonheidsbehandeling écht telt als een verwenmoment, waarbij jij even helemaal tot rust kan komen. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Salon la Détente?

Wil jij jezelf verwennen met een verzorgende én heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling? Bij Salon la Détente kun je een gezichtsbehandeling boeken, die bestaat uit:

  • Reiniging met facewash en lait
  • Peeling
  • Wenkbrauwen epileren
  • Verwijderen van onzuiverheden
  • Massage gezicht, nek, decolleté
  • Masker
  • Heerlijke verzorgende en voedende crème

Extra behandelingen bij Salon la Détente

Bij Salon la Détente is het mogelijk om de verzorgende en ontspannen gezichtsbehandeling te combineren met diverse andere behandelingen. Wil je bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling in combinatie met het verven van je wenkbrauwen? Of wil je zou gezichtsbehandeling combineren met harsen? Bij Salon la Détente kun je jouw gezichtsbehandeling uitbreiden met extra behandelingen: denk bijvoorbeeld aan het harsen van de bovenlip, het harsen van de wang of kin of laat je wenkbrauwen of wimpers professioneel verven. Bij Salon la Détente kun je de volgende extra behandelingen boeken:

Harsen bovenlip€6,-Harsen wangen€6,-
Harsen wangen en kin€10,-Harsen bovenlip, kin en wangen€12,-
Harsen bovenlip en kin€8,-Wenkbrauwen epileren€5,-
Harsen bovenlip en neusbrug€8,-Wenkbrauwen epileren en verven€8,-
Harsen bovenlip, kin en neusbrug€12-Wimpers verven€6,-
Harsen neusbrug€1,50-Verven, harsen en schoonheidsbehandeling€56,-
Verven, harsen en schoonheidsbehandeling (60+)€47,-Heren schoonheidsbehandeling€36,-

De kwaliteit van schoonheidssalon Salon la Détente

Bij schoonheidssalon Salon la Détente staat hoge kwaliteit leveren altijd voorop. Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van schoonheidsbehandelingen én het gebruik van alleen de beste merken, zijn wij in staat om de beste kwaliteit voor jou te leveren. Daarnaast houden wij ons altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen en gaan wij graag nieuwe uitdagingen aan. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten op verschillende gebieden kunnen helpen. Bij Salon la Détente kun je daarom altijd rekenen op het gewenste resultaat, waarbij een persoonlijke benadering tijdens onze behandelingen centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit én met een goed gevoel bij ons de deur uitloopt!


Boek jouw schoonheidsbehandeling!

Wil jij jezelf trakteren op een schoonheidsbehandeling? Maak dan vandaag nog een afspraak! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op en wij helpen je graag!

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media