Tattoo en PMU verwijderen

Heeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? In dat geval kan een tatoeage/pmu u echt in de weg zitten. Gelukkig is het goed mogelijk om tatoeages op een veilige manier te verwijderen. Met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen we een tatoeage verwijderen zonder de omliggende huid te beschadigen.

De YAG laser is zéér effectief voor het verwijderen van tattoos en pmu, na gemiddeld (PMU) +/- 2 behandelingen en (tatoeage) +/-10 behandelingen is de tattoo van jouw klant verdwenen. De behandeling laat geen littekens achter!

De huid zal branderig aanvoelen, rood en gezwollen zijn. Op de huid wordt Flamigel aangebracht, een gel die tegen brandwonden werkt. Vervolgens wordt de plek met een pleister afgeschermd en mag de huid 5-10 minuten gekoeld worden met een ice-pack. De pleister mag er de volgende dag worden afgehaald. Er kunnen korstjes en/of blaasjes ontstaan; deze verdwijnen vanzelf binnen ongeveer 1-2 weken.

Vóór de behandeling

  • De behandeling mag niet plaatsvinden op een zongebruinde huid (de huid mag minimaal 4 weken niet zijn blootgesteld aan zonlicht/daglicht). Een tip hierbij is: plak de tatoeage af!
  • Zonnebrandcrème SPF vanaf factor 30 moet regelmatig worden aangebracht, 4 weken vóór tot 4 weken na de behandeling.
  • Er mag geen koortslip aanwezig zijn wanneer de behandeling plaatsvindt.
  • 5 dagen voor de behandeling, in overleg met je arts, stoppen met het gebruik van bloedverdunners.

Na de behandeling

  • Je kunt de tatoeage na de behandeling verzorgen met Flamigel of vaseline (uit een tube i.v.m. hygiëne).
  • De behandelde huid blijft tot 24 uur met de (door ons aangebrachte) pleister afgeschermd en mag niet nat worden.
  • De huid moet eerst helemaal gesloten zijn voordat je weer mag zwemmen, intensief sporten of bijvoorbeeld naar de sauna gaan; dit om infectie te voorkomen. De wond droogt het best aan de lucht.
  • Een brandzalf mag de eerste paar dagen worden aangebracht.
Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media