Massage

Heb je last van lichamelijke klachten? Of wil je gewoon even ontspannen en tijd voor jezelf nemen? Kom dan naar Salon la Détente voor een heerlijke massage. Bij mij kun je terecht voor meerdere massages, waardoor er altijd wel iets bij zit wat je aanspreekt of nodig hebt. Heb je specifieke klachten of wensen? Geef het dan gerust even aan.

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage is voor je rug en nek en duurt ongeveer 1 uur. Het is een ontspannende massage met warme olie. Heerlijk rustgevend en kalmerend! Bovendien bevordert het de doorbloeding.

Ontspanningsmassage uitgebreid
Je kunt er ook voor kiezen om de ontspanningsmassage toe te passen op rug, nek, voeten en benen. Deze massage duurt ongeveer 1 uur en heeft verdere zelfde insteek als de korte variant.

Hotstone massage
Wil je een hotstone massage? Een lichaamsbehandeling met warme basaltstenen? Bij mij kun je hiervoor terecht. Deze massage is voor de rug en nek. De duur van de massage is ongeveer 1 uur.

Hotstone massage
Een hotstone massage, maar dan voor rug, nek, benen en voeten? Ook dat is mogelijk. Deze massage duurt ongeveer 1 uur en 45 minuten.

Wil je bij mij langskomen voor een massage? Maak dan direct een afspraak!

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media