Schoonheidsspecialiste Alphen aan den Rijn

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Schoonheidsspecialiste Alphen aan den Rijn

Indien je op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste nabij Alpen aan den Rijn, ben je aan het juiste adres bij Salon la Détente. Salon la Détente is gelegen in Ter Aar en heeft ruime openingstijden, ook in de avonduren en het weekend. Eerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Anne-Marie, eigenaar en oprichtster van Salon la Détente. Bij mij kun je terecht indien je een betaalbare, professionele schoonheidsspecialiste zoekt. Salon la Détente is een salon aan huis, waar je naar toe kunt gaan voor de beste behandelingen. Hierbij kun je te allen tijde rekenen op een hoge kwaliteit producten, een brede kennis én uiteraard een heerlijke behandeling. Graag vertel ik je meer over de mogelijke behandelingen.

De behandelingen bij Salon la Détente

Zoals ik zojuist vertelde kun je bij Salon la Détente terecht voor verschillende behandelingen. De behandelingen heb ik hieronder op een rij gezet:

Ik vind het belangrijk om altijd betaalbare behandelingen te geven van een hoge kwaliteit. Daarom maak ik uitsluitend gebruik van de beste producten. Bij mij kun je zelfs terecht voor kunstnagels. Deze zet ik bij jou thuis. Wel zo handig, want zo hoef jij de deur niet uit én krijg je wel mooie nagels. Doordat ik een mobiele nagelstylist ben, kan ik me elke keer weer aanpassen. Voor andere behandelingen is het wel belangrijk dat dit gebeurt in mijn behandelkamer. Dit in verband met de hygiëne. Mijn behandelkamer is namelijk een GGD geïnspecteerde ruimte.

Over Salon la Détente

Salon la Détente is opgericht door Anne-Marie. Anne-Marie is sinds 2007 schoonheidsspecialist en heeft dus jarenlange ervaring. Uiteraard zit Anne-Marie niet stil en blijft ze continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen haar vak. Doordat Anne-Marie veel ervaring heeft én alleen maar de beste merken gebruikt, zoals Swiss Color, Shine-E Lash Lift en LASH5 professional, kun je vertrouwen op het gewenste resultaat, altijd met een persoonlijke benadering.

Maak een afspraak!

Een schoonheidsspecialiste in Alphen aan de Rijn? Kom dan naar Salon la Détente! Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven