Schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn

Schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn gezocht? Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage of een gezichtsbehandeling? Of hou jij je meer bezig met beauty en uiterlijke verzorging en zoek jij een professionele schoonheidssalon voor wimperextensions, wimperlifting, permanente make-up of een massage? Voor al deze behandelingen en meer kun terecht in mijn salon. Maak een afspraak voor een behandeling of neem contact op voor meer informatie.

Bij interesse in één of meer van de behandelingen die ik aanbied, kun je gerust contact met mij opnemen of direct online een behandeling boeken.

Persoonlijke schoonheidsspecialiste

Je krijgt als klant altijd het gewenste resultaat bij la Détente. Wat ik bij iedere behandeling belangrijk vind, is dat jij je goed en comfortabel voelt in jouw lichaam. Dat jouw huid gezond is, je ogen stralen en vooral dat jij je welkom voelt in mijn schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn. Maar ook dat jij iedere keer weer kunt genieten van een behandeling van mij als schoonheidsspecialiste. Graag vertel ik je meer per soort behandeling.

  • Goedkoopste wimperextentions in de regio
  • Geopend in de avonduren (doordeweeks van 19.00 – 22.00 uur)
  • Dienstverlening van hoge kwaliteit voor een lage prijs
  • Jarenlange ervaring – sinds 2007
  • Specialist op het gebied van PMU en microdermabrasie
  • Producten van de meest hoogstaande kwaliteit

Wat kan ik voor jou doen?

Ik bied als schoonheidsspecialiste in de buurt van Alphen aan den Rijn verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Daarbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Ben jij op zoek naar een professional waar jij je bikinilijn kunt laten ontharen? Of kom jij liever voor microdermabrasie langs? Omdat ik breed opgeleid ben en vele jaren ervaring heb in dit vak, kun je in mijn schoonheidssalon terecht voor allerlei behandelingen. Van een gezichtsbehandeling in Alphen aan den Rijn tot tattoo verwijderen en perfect gezette wimperextensions.

Je kunt in mijn salon terecht voor de volgende behandelingen:

Wimperextensions

Misschien zijn wimperextensions in Alpen aan den Rijn wel wat voor jou? Hoe fijn zou het zijn om geen omkijken meer te hebben naar je wimpers? Je gaat naar bed met mooie wimpers en wordt iedere dag wakker met mooie wimpers. Wimperextentions zijn nepwimpers die aan je eigen wimpers worden geplakt. Doordat je eigen wimpers verlengd worden, ontstaat een prachtige celebrity look. Ze geven je gezicht een extra glamour touch.

Heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling

Of wat dacht je van een ontspannende gezichtsbehandeling in de buurt van Alpen aan den Rijn? Tijdens de behandeling neem ik alle tijd voor je. Iedere behandeling wordt compleet afgesteld op jouw wensen én de kenmerken van je huid. Iedereen is anders en heeft een ander soort huid met bijbehorend huidtype.

Ik bied verschillende gezichtsbehandelingen aan. Van dermatografie tot aan het verwijderen van onzuiverheden in de huid en meer. Ik zorg er met de behandelingen die ik aanbied graag voor dat jij met een stralende, frisse huid en een brede glimlach naar buiten loopt. Wanneer kom jij langs voor één van mijn heerlijke gezichtsbehandelingen?

Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up kan je gelaat echt laten opleven. Het is een beauty behandeling die onzekerheden kan wegnemen en je ontzettend mooi kan maken. Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, aanbrengen is één van mijn specialisaties. Als je een schoonheidsspecialiste voor permanente make-up in Alphen aan den Rijn zoekt, dan kun je met een gerust hart bij mij terecht. Ik geef altijd eerst advies en begin met lijnen uittekenen (bijvoorbeeld als het om de wenkbrauwen gaat), zodat je een goed beeld krijgt van wat de permanente make-up voor jou kan betekenen.

Ontharen

Harsen is een vorm van ontharen waarbij je echt goed alle haartjes meepakt tijdens het epileren. Ideaal! Niet alleen wanneer je op vakantie gaat, maar ook wanneer je merkt dat je veel tijd kwijt bent aan scheren. Bij la Détente kun je zowel delen van het lichaam als van het gezicht laten behandelen. Je lichaam laten harsen is ideaal voor een vakantie, want het duurt vaak drie tot zes weken voordat de haartjes weer terug gegroeid zijn!

Tattoo verwijderen

Wil jij je tattoo in Alphen aan den Rijn laten verwijderen? Misschien heb je bij een andere behandelaar PMU laten aanbrengen op je wenkbrauwen en ben je hier niet tevreden over, of heb je jaren geleden een tattoo laten zetten die niet goed meer bij je past? Een tattoo of PMU waar je niet meer blij mee bent kan je echt in de weg zitten. Dankzij een geavanceerde laserbehandeling kan een tatoeage verwijderd worden zonder dat de omliggende huid beschadigd raakt. Zo is PMU al in ongeveer 2 behandelingen verdwenen, voor het verwijderen van een tattoo zijn doorgaans ongeveer 10 behandelingen nodig.

GGD geïnspecteerde ruimte

Mijn behandelkamer is een GGD geïnspecteerde ruimte waardoor ik veilig een gezichts- of permanente make-up behandeling kan uitvoeren, of bijvoorbeeld wimperextensions kan aanbrengen. Ik hecht zelf altijd veel waarde aan hygiëne tijdens iedere behandeling. Of het nu gaat om ontharen of een beauty behandeling.

Schoonheidssalon opgericht in 2007

Mijn schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn is opgericht in 2007. Sindsdien ben ik al werkzaam als schoonheidsspecialiste in deze omgeving. Ik heb dus jarenlange ervaring. Uiteraard zit ik niet stil en blijf ik continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vak.

Doordat ik veel ervaring heb én alleen maar de beste beauty merken gebruikt, kun je vertrouwen op het gewenste resultaat. Altijd met een persoonlijke benadering. Kom je ook eens bij me langs in mijn salon?

Altijd het gewenste resultaat

Je krijgt als klant altijd het gewenste resultaat bij la Détente. Wat ik bij iedere behandeling belangrijk vind, is dat jij je goed en comfortabel voelt in jouw lichaam. Dat jouw huid gezond is, je ogen stralen en vooral dat jij je welkom voelt in mijn schoonheidssalon in Ter Aar. Maar ook dat jij iedere keer weer kunt genieten van een behandeling van mij als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn. Graag vertel ik je meer per soort behandeling.

“Jouw wensen staan bij mij centraal en dat is dan ook altijd mijn uitgangspunt”

Maak een afspraak voor een behandeling

Of je nu je wimpers wilt laten liften, of voor een massage, microdermabrasie of permanente make-up kiest: ik bied het jou als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn allemaal met plezier aan. Daarbij geef ik je graag deskundig en persoonlijk advies bij iedere behandeling.

Ik sta voor beauty, maar ook voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit. Dus ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste in deze omgeving? Kom dan naar Salon la Détente! Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Heb je een vraag, bijvoorbeeld over de tarieven? Bekijk ook de veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord op je vraag er wel tussen.

Contact

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media