Schoonheidsspecialiste Alphen aan den Rijn

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn en omgeving

Welkom bij dé schoonheidsspecialiste in de buurt van Alphen aan den Rijn. Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage? Of hou jij je meer bezig met beauty en uiterlijke verzorging en zoek jij een professionele schoonheidssalon voor wimperextensions, wimperlifting, permanente make-up of gezichtsbehandelingen? Voor al deze behandelingen en meer kun je bij mij, Anne-Marie, terecht. Ik heet je graag van harte welkom bij Salon la Détente.

Mijn werk is erop gericht om een zo goed mogelijke service te bieden. Zie ik jou binnenkort in mijn schoonheidssalon in de buurt van Alphen aan den Rijn?

Bij interesse in één of meer van de behandelingen die ik aanbied, kun je gerust contact met mij opnemen of direct online een behandeling boeken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven

Schoonheidsspecialiste nabij Alphen aan den Rijn

Ik bied als schoonheidsspecialiste in de buurt van Alphen aan den Rijn verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Daarbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Ben jij op zoek naar een professional waar jij je bikinilijn kunt laten ontharen nabij Alphen aan den Rijn? Of kom jij liever voor microdermabrasie langs? Het is allemaal mogelijk! Bij La Détente geniet je van vele voordelen:

  • Goedkoopste wimperextentions in de regio
  • Geopend in de avonduren (doordeweeks van 19.00 – 22.00 uur)
  • Dienstverlening van hoge kwaliteit voor een lage prijs
  • Jarenlange ervaring – sinds 2007
  • Specialist op het gebied van PMU en microdermabrasie
  • Producten van de meest hoogstaande kwaliteit

Betaalbaar en professioneel

Bij Salon la Détente staan jouw wensen altijd centraal. Je kunt bij mij terecht indien je een betaalbare, professionele schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn en omgeving zoekt. la Détente is een salon aan huis, waar je naartoe kunt gaan voor de beste verzorging en beautybehandelingen. Hierbij kun je te allen tijde rekenen op een hoge kwaliteit producten, een brede kennis én uiteraard een heerlijke behandeling. Ik zorg er graag voor dat je beter in je vel zit.

Up-to-date vakkennis

Is het jouw wens om een gladdere huid te krijgen? Dan raad ik jou microdermabrasie in Alphen aan den Rijn aan. Denk je na over het laten aanbrengen van permanente make-up (PMU)? In Alphen aan den Rijn kun je dan bij mij terecht. Ik ben onder andere gespecialiseerd in PMU. Je mag altijd langskomen op afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen hierin. Ik houd altijd rekening met de contouren en vorm van je gezicht en zal je eerst een professioneel advies geven.

Iets minder permanent, maar wel ook super mooi zijn wimperextentions en lashlifting. Voor een behandeling wimperlifting in Alphen aan den Rijn kun je direct een afspraak maken. Voor de extentions en lashlifting zijn er verschillende opties mogelijk. Dankzij mijn up-to-date vakkennis kan ik voor deze en al mijn andere behandelingen altijd het beste mogelijk advies bieden.

Altijd het gewenste resultaat

Je krijgt als klant altijd het gewenste resultaat bij la Détente. Wat ik bij iedere behandeling belangrijk vind, is dat jij je goed en comfortabel voelt in jouw lichaam. Dat jouw huid gezond is, je ogen stralen en vooral dat jij je welkom voelt in mijn schoonheidssalon in Ter Aar. Maar ook dat jij iedere keer weer kunt genieten van een behandeling van mij als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn. Graag vertel ik je meer per soort behandeling.

“Jouw wensen staan bij mij centraal en dat is dan ook altijd mijn uitgangspunt”

Wat kan ik voor jou doen?

Zoals ik zojuist vertelde kun je bij mij, schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn, terecht voor verschillende soorten behandelingen. Ik heb ze hieronder voor je op een rij gezet zodat je alle benodigde info zo bij de hand hebt:

Voor iedereen een behandeling naar wens

Weet jij al welke behandeling je kiest? Ga je voor een heerlijke schoonheids-/gezichtsbehandeling of wil je je wenkbrauwen laten epileren in mijn schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn? Salon la Détente is ook het adres om je wimperextensions te laten zetten of te laten verwijderen in Alphen aan den Rijn. Ook voor lash lifting/wimperlifting in Alphen aan den Rijn of voor permanente make up wenkbrauwen kun je altijd bij mij terecht!

Hieronder lees je meer over bijna iedere behandeling. Ik heb mij door de jaren heen kunnen specialiseren in diverse beauty- en gezichtsbehandelingen. Van massage en ontharen tot het verhogen van de kwaliteit van de huid. Ik zie het als mijn werk om de klant blij en mooi te maken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven

Wimperextensions

Misschien zijn wimperextensions in Alpen aan den Rijn wel wat voor jou? Hoe fijn zou het zijn om geen omkijken meer te hebben naar je wimpers? Je gaat naar bed met mooie wimpers en wordt iedere dag wakker met mooie wimpers. Wimperextentions zijn nepwimpers die aan je eigen wimpers worden geplakt. Doordat je eigen wimpers verlengd worden, ontstaat een prachtige celebrity look. Ze geven je gezicht een extra glamour touch.

“Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt in je lichaam en dat je een gezonde huid hebt. Maar bovenal dat je elke keer weer geniet van de behandeling bij Salon la Détente”

Heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling

Of wat dacht je van een ontspannende gezichtsbehandeling in de buurt van Alpen aan den Rijn? Tijdens de behandeling neem ik alle tijd voor je. Iedere behandeling wordt compleet afgesteld op jouw wensen én de kenmerken van je huid. Iedereen is anders en heeft een ander soort huid met bijbehorend huidtype.

Ik bied verschillende gezichtsbehandelingen aan. Van dermatografie tot aan het verwijderen van onzuiverheden en meer. Ik zorg er graag voor dat jij met een stralende, frisse huid en een brede glimlach naar buiten loopt. Wanneer kom jij langs voor één van mijn heerlijke gezichtsbehandelingen?

Permanente make-up (PMU)

Permanente make-up kan je gelaat echt laten opleven. Het is een beauty behandeling die onzekerheden kan wegnemen en je ontzettend mooi kan maken. Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, aanbrengen is één van mijn specialisaties. Als je een schoonheidsspecialiste voor permanente make-up in Alphen aan den Rijn zoekt, dan kun je met een gerust hart bij mij terecht.

Ik geef altijd eerst advies en begin met lijnen uittekenen (bijvoorbeeld als het om de wenkbrauwen gaat), zodat je een goed beeld krijgt van wat de permanente make-up voor jou kan betekenen.

Ontharen

Harsen is een vorm van ontharen waarbij je echt goed alle haartjes meepakt tijdens het epileren. Ben jij op zoek naar iemand die kan harsen in de buurt van Alphen aan den Rijn? Bij la Détente kun je zowel delen van het lichaam als van het gezicht laten behandelen. Je lichaam laten harsen is ideaal voor een vakantie, want het duurt vaak drie tot zes weken voordat de haartjes weer terug gegroeid zijn!

Hoge kwaliteit voor een fijn prijsje

Ik vind het belangrijk om altijd betaalbaar te blijven, maar tegelijk wel zeer hoge kwaliteit aan te bieden. Daarom maak ik als professioneel schoonheidsspecialiste nabij Alphen aan den Rijn uitsluitend gebruik van de beste beauty producten. Ik bied je dienstverlening van de beste kwaliteit, op alle vlakken. En dat allemaal voor een fijne prijs.

Alles op één locatie

Je kunt voor iedere genoemde behandeling in de avonduren in mijn schoonheidssalon terecht. Mijn behandelkamer is een GGD geïnspecteerde ruimte waardoor ik veilig een wimperextentions-, gezichts- of permanente make-up behandeling kan uitvoeren. Ik hecht zelf altijd veel waarde aan hygiëne tijdens iedere behandeling. Of het nu gaat om ontharen of een beauty behandeling.

Schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn

Mijn schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn is opgericht in 2007. Sindsdien ben ik al werkzaam als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ik heb dus jarenlange ervaring. Uiteraard zit ik niet stil en blijf ik continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vak.

Doordat ik veel ervaring heb én alleen maar de beste beauty merken gebruikt, kun je vertrouwen op het gewenste resultaat. Altijd met een persoonlijke benadering. Kom je ook eens bij me langs in mijn schoonheidssalon?

Maak een afspraak

Of je nu je wimpers wilt laten liften, of voor een massage, microdermabrasie of permanente make-up kiest: ik bied het jou als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn allemaal met plezier aan. Daarbij geef ik je graag deskundig en persoonlijk advies bij iedere behandeling van la Détente. Maak een afspraak!

Ik sta voor beauty maar ook voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit. Dus ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste in omgeving Alphen aan de Rijn? Kom dan naar Salon la Détente! Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven