Schoonheidsspecialiste Alphen aan den Rijn

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Schoonheidsspecialiste Alphen aan den Rijn

Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage in Alphen aan den Rijn? Of hou jij je meer bezig met beauty en uiterlijke verzorging en zoek jij een professionele schoonheidssalon voor wimperextensions, wimperlifting, permanente make-up of gezichtsbehandelingen in Alpen aan den Rijn en omgeving? Voor al deze behandelingen en meer kun je terecht bij Anne-Marie, schoonheidsspecialiste nabij Alphen aan den Rijn en eigenaar en oprichter van Salon la Détente. In mijn salon bied ik verschillende schoonheidsbehandelingen aan en heb daarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Ben jij op zoek naar een professioneel adres waar jij je bikinilijn kunt laten harsen of voor microdermabrasie in Alphen aan de Rijn? Kom dan naar La Détente! Het schoonheidssalon is gelegen in Ter Aar en heeft ruime openingstijden en is ook in de avonduren en in het weekend geopend.

Wat wij jou bieden

Bij Salon la Détente staan jouw wensen altijd centraal. Je kunt bij mij terecht indien je een betaalbare, professionele schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn en omgeving zoekt. Salon la Détente is een salon aan huis, waar je naar toe kunt gaan voor de beste behandelingen. Hierbij kun je te allen tijde rekenen op een hoge kwaliteit producten, een brede kennis én uiteraard een heerlijke behandeling. Is het jouw wens om een gladdere huid te krijgen? Dan raad ik jou microdermabrasie in Alphen aan den Rijn aan. Denk je over het laten aanbrengen van permanente make-up (PMU), wimperlifting of een ontspanningsmassage in Alphen aan den Rijn? Dan kan ik jou dankzij mijn up-to-date vakkennis het beste mogelijk advies bieden. Je krijgt altijd het gewenste resultaat bij Salon la Détente. Wat ik bij al mijn behandelingen belangrijk vind is dat jij je goed en comfortabel voelt in jouw lichaam, dat jouw huid gezond is, ogen stralen en vooral dat jij je welkom voelt in mijn salon in Ter Aar en iedere keer weer kunt genieten van een behandeling in mijn schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn. Graag vertel ik je meer over de mogelijke behandelingen.

De behandelingen bij Salon la Détente

Zoals ik zojuist vertelde kun je bij Salon la Détente terecht voor verschillende soorten behandelingen. Deze behandelingen in mijn schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn heb ik hieronder voor je op een rij gezet zodat je alle benodigde info zo bij de hand hebt:

Weet jij al welke behandeling je kiest? Ga je voor een heerlijke schoonheids-/gezichtsbehandeling of wil je iets laten harsen in mijn schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn? Salon la Détente is daarbij het adres om je wimperextensions te laten zetten of te laten verwijderen in Alphen aan den Rijn. Ook voor lash lifting/wimperlifting in Alphen aan den Rijn of voor permanente make up wenkbrauwen in de omgeving van Alphen aan den Rijn kun je altijd bij mij terecht!

Ik vind het belangrijk om altijd betaalbare behandelingen aan te bieden van een hoge kwaliteit. Daarom maak ik als professioneel schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn uitsluitend gebruik van de beste producten. Bij mij kun je zelfs terecht voor het laten zetten van kunstnagels. Deze zet ik bij jou thuis. Wel zo handig, want zo hoef jij de deur niet uit én krijg je wel mooie nagels. Doordat ik een mobiele nagelstylist ben, kan ik me elke keer weer aanpassen. Voor andere behandelingen, zoals harsen, een gezichtsbehandeling of permanente make up wenkbrauwen in Alphen aan den Rijn, is het wel belangrijk dat dit gebeurt in mijn behandelkamer. Dit in verband met de hygiëne en veiligheid. Mijn behandelkamer is namelijk een GGD geïnspecteerde ruimte.

Over Salon la Détente

Salon la Détente is opgericht door Anne-Marie. Anne-Marie is sinds 2007 schoonheidsspecialiste en heeft dus jarenlange ervaring. Uiteraard zit Anne-Marie niet stil en blijft ze continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen haar vak. Doordat Anne-Marie veel ervaring heeft én alleen maar de beste merken gebruikt, zoals Swiss Color, Shine-E Lash Lift en LASH5 professional, kun je vertrouwen op het gewenste resultaat, altijd met een persoonlijke benadering. Kom je ook wimperextensions laten zetten in Alphen aan den Rijn?

Maak een afspraak!

Of jij nu je wimpers wilt laten liften in Alphen aan den Rijn of voor een massage, microdermabrasie of permanente make up in mijn schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn gaat. Ik bied het jou allemaal aan. Daarbij geef ik je graag deskundig en persoonlijk advies bij iedere behandeling van salon la Détente. Ik sta voor beauty maar ook voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit. Dus ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Alphen aan de Rijn? Kom dan naar Salon la Détente! Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven