Schoonheidsspecialiste Alphen aan den Rijn

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn en omgeving

Welkom bij dé schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn. Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage in Alphen aan den Rijn? Of hou jij je meer bezig met beauty en uiterlijke verzorging en zoek jij een professionele schoonheidssalon voor wimperextensions, wimperlifting, permanente make-up of gezichtsbehandelingen in Alpen aan den Rijn en omgeving? Voor al deze behandelingen en meer kun je bij mij van Salon la Détente terecht. Ik heet je graag van harte welkom in mijn salon.

Mijn salon is er op gericht om een zo goed mogelijke service te bieden

Heb je interesse in één of meerdere van de behandelingen die ik aanbied? Neem gerust contact met me op of boek direct een behandeling.

Schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn

Ik bied als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Daarbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Ben jij op zoek naar een professional waar jij je bikinilijn kunt laten harsen of voor microdermabrasie in Alphen aan de Rijn? Kom dan naar La Détente! Dan geniet je van vele voordelen:

  • Goedkoopste wimperextensions in de regio
  • Geopend in de avonduren
  • Dienstverlening van hoge kwaliteit voor een lage prijs
  • Jarenlange ervaring
  • Specialist op het gebied van PMU en microdermabrasie
  • Producten van de meest hoogstaande kwaliteit

Betaalbaar en professioneel

Bij Salon la Détente staan jouw wensen altijd centraal. Je kunt bij mij terecht indien je een betaalbare, professionele schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn en omgeving zoekt. Salon la Détente is een salon aan huis, waar je naar toe kunt gaan voor de beste behandelingen. Hierbij kun je te allen tijde rekenen op een hoge kwaliteit producten, een brede kennis én uiteraard een heerlijke behandeling. Ik zorg er graag voor dat je beter in je vel zit.

Het best mogelijke advies

Is het jouw wens om een gladdere huid te krijgen? Dan raad ik jou microdermabrasie in Alphen aan den Rijn aan. Denk je over het laten aanbrengen van permanente make-up (PMU), wimperlifting of een ontspanningsmassage in Alphen aan den Rijn? Dan kan ik jou dankzij mijn up-to-date vakkennis het beste mogelijk advies bieden.

Altijd het gewenste resultaat

Je krijgt altijd het gewenste resultaat bij Salon la Détente. Wat ik bij al mijn behandelingen belangrijk vind is dat jij je goed en comfortabel voelt in jouw lichaam. Dat jouw huid gezond is, je ogen stralen en vooral dat jij je welkom voelt in mijn salon in Ter Aar. Maar ook dat jij iedere keer weer kunt genieten van een behandeling van mij als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn. Graag vertel ik je meer over de mogelijke behandelingen.

Jouw wensen staan bij mij centraal en dat is dan ook altijd mijn uitgangspunt.

Verschillende behandelingen

Zoals ik zojuist vertelde kun je bij mij, schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn, terecht voor verschillende soorten behandelingen. Deze behandelingen heb ik hieronder voor je op een rij gezet zodat je alle benodigde info zo bij de hand hebt:

Voor ieders een behandeling naar wens

Weet jij al welke behandeling je kiest? Ga je voor een heerlijke schoonheids-/gezichtsbehandeling of wil je iets laten harsen in mijn schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn? Salon la Détente is daarbij het adres om je wimperextensions te laten zetten of te laten verwijderen in Alphen aan den Rijn. Ook voor lash lifting/wimperlifting in Alphen aan den Rijn of voor permanente make up wenkbrauwen in de omgeving van Alphen aan den Rijn kun je altijd bij mij terecht!

Wimperextensions

Misschien zijn wimpersextensions in Alphen aan den Rijn wel wat voor jou. Hoe fijn zou het zijn om geen omkijken meer te hebben naar je wimpers? Je gaat naar bed met mooie wimpers en wordt iedere dag wakker met mooie wimpers. Dit zijn nepwimpers die aan je eigen wimpers worden gemaakt. Doordat je eigen wimpers verlengd worden, ontstaat een prachtige celebrity look.

Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt in je lichaam en dat je een gezonde huid hebt. Maar bovenal dat je elke keer weer geniet van de behandeling bij Salon la Détente

Heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling

Wat dacht je van een ontspannende gezichtsbehandeling in Alphen aan den Rijn? Tijdens de behandeling neem ik alle tijd voor je. Iedere behandeling wordt compleet afgesteld op jouw wensen én de kenmerken van je huid. Iedereen is anders, waardoor iedereen een ander huidtype heeft. Ik bied verschillende gezichtsbehandelingen aan. Van dermatografie tot aan het verwijderen van onzuiverheden en meer.

Betaalbare behandelingen van hoge kwaliteit

Ik vind het belangrijk om altijd betaalbare behandelingen aan te bieden van een hoge kwaliteit. Daarom maak ik als professioneel schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn uitsluitend gebruik van de beste producten. Wat wil je nog meer!? Ik bied je dienstverlening van de beste kwaliteit. En dat allemaal voor lage kosten.

Bij jou thuis of in de salon

Doordat ik een mobiele nagelstylist ben, kan ik me elke keer weer aanpassen. Voor andere behandelingen, zoals harsen, een gezichtsbehandeling of permanente make up wenkbrauwen in Alphen aan den Rijn, is het wel belangrijk dat dit gebeurt in mijn behandelkamer. Dit in verband met de hygiëne en veiligheid. Mijn behandelkamer is namelijk een GGD geïnspecteerde ruimte.

Schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn

Deze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn
is opgericht door mij, Anne-Marie. Ik ben sinds 2007 schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ik heb dus jarenlange ervaring. Uiteraard zit ik niet stil en blijf ik continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vak. Doordat ik veel ervaring heb én alleen maar de beste merken gebruikt, kun je vertrouwen op het gewenste resultaat. Altijd met een persoonlijke benadering. Kom je ook eens bij me langs?

Boek een behandeling bij Salon la Détente

Maak een afspraak bij de schoonheidsspecialisten in Alphen aan den Rijn

Of jij nu je wimpers wilt laten liften in Alphen aan den Rijn of voor een massage, microdermabrasie of permanente make up kiest. Ik bied het jou als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn allemaal aan. Daarbij geef ik je graag deskundig en persoonlijk advies bij iedere behandeling van salon la Détente. Maak een afspraak!

Ik sta voor beauty maar ook voor betrouwbaarheid en voor kwaliteit. Dus ben jij op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Alphen aan de Rijn? Kom dan naar Salon la Détente! Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven