Diode ICE laser, de gouden standaard!

Dit geavanceerde apparaat maakt gebruik van de high tech diode laser technologie. 
Onze Diode ICE laser 808nm PLATINA XS, het meest hoogwaardige ontharingstoestel voor definitieve vermindering van haargroei.

Met de diode laser is het mogelijk om ieder huidtype te behandelen.
Onze ICE technologie die de behandelkop koelt tot -10 zorgt ervoor dat de behandeling met de diode laser vrijwel pijnloos is. Ook maakt dit het apparaat extra veilig doordat je vrijwel geen kans hebt op verbrandingen van de huid. Onze klanten rapporteren een haarreductie tot 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen.

Snel resultaat, het hele jaar door
Met de Diode Laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL. De methode is vrijwel pijnloos én geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door jouw klanten kunt behandelen.

De Diode ICE Laser 808 stelt u als behandelaar in staat om ongewenst haar op een extreem duurzame manier snel en veilig te verwijderen.
Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.
Laserontharing d.m.v. Diode techniek is een niet-invasieve behandeling voor het verwijderen van ongewenste haren met behulp van een diode-defocused laser.
De  808 nm diode laser is de standaard met betrekking tot permanente ontharing door middel van lasertechnologie.  Door deze technologie genereert het apparaat een laserstraal met een specifieke golflengte (808 nm). Deze krachtige, zeer zuivere lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van deze laserstraal wordt in het pigment in de haarwortels omgezet in warmte, waardoor de stamcellen in het haarzakje zodanig beschadigd raken dat nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Per laserschot kunnen vele haarwortels tegelijk behandeld worden. De huid wordt door het ingenieuze dubbele koelsysteem beschermd tegen oververhitting.
Uit alle onderzoeken blijkt dat er geen gezondheidsrisico is gedurende de behandelprocedure. De techniek achter de Diode 808 laser zorgt ervoor dat de huid minimaal het licht absorbeert. Dit verminderd het risico op hyper-pigmentatie aanzienlijk. De Diode laser wordt gezien als de ‘gouden standaard’ voor definitieve ontharing.

Al na de eerste behandeling al resultaat !!!

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media