Wimperextensions ter Aar

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Wimperextensions Ter Aar

Wil je wimperextensions in Ter Aar laten zetten? Kom dan naar Salon la Détente. Bij mij kun je terecht voor het laten zetten van wimperextensions. Dit houdt in dat er neppe wimpers aan de eigen wimpers/oogleden worden vastgemaakt. Dit is afhankelijk van het type wimperextension. Eigenlijk worden de eigen wimpers verlengd, waardoor er een prachtige look ontstaat en je mooie lange wimpers hebt. Het scheelt een hoop tijd, omdat je jezelf niet meer hoeft op te maken met mascara. Jouw wimpers worden nog mooier dan alleen met mascara. Indien je het beste resultaat wilt kies je voor de one-by-one methode. Graag verwelkomen we je in onze salon en vertellen we meer over de mogelijkheden van wimperextensions. Uiteraard kunnen we je ook van dienst zijn met meerdere diensten.

Over Salon la Détente

Salon la Détente is een schoonheidssalon die is opgericht door Anne-Marie. Sinds 2007 is zij schoonheidsspecialist. Door de jaren heen heeft ze enorm veel ervaring opgedaan. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je altijd de beste kwaliteit krijgt. Ongeacht de behandeling die jij kiest. Daarnaast wordt er altijd gewerkt met de beste merken. Ik werk bijvoorbeeld met merken, zoals Shine-E Lash Lift, Swiss Color, en LASH5 professional. Ook kun je erop rekenen dat de behandelingen betaalbaar zijn. Betaalbaarheid én kwaliteit gaan bij Salon la Détente namelijk hand in hand.

De behandelingen bij Salon la Détente

Naast wimperextensions kun je bij Salon la Détente ook terecht voor andere behandelingen, namelijk:

Zoals je ziet is er een diversiteit aan behandelingen. Hierdoor kun je te allen tijde bij mij terecht. Misschien wil je geen wimperextensions, maar kunstnagels. Ik ben een mobiele nagelstyliste, waardoor ik gewoon bij jou thuis kan komen. Wel zo prettig! Hierdoor hoef jij niet uit huis. Niet alle behandelingen kunnen op locatie worden gegeven, want daarvoor is een GGD-behandelkamer vereist. Uiteraard beschik ik over een GGD geïnspecteerde ruimte.

Maak direct een afspraak!

Wil jij wimperextensions laten zetten? Voor wimperextensions in Ter Aar kun je bij Salon la Détente terecht. Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven