Wimperextensions in Ter Aar

Wil je wimperextensions in Ter Aar laten zetten? Kom dan naar Salon la Détente. Bij mij kun je terecht voor wimperextensions. Dit houdt in dat er nepwimpers aan de eigen wimpers/oogleden worden vastgemaakt. De behandeling is afhankelijk van het type wimperextension. Eigenlijk worden de eigen wimpers verlengd, waardoor er een prachtige look ontstaat en je mooie lange wimpers hebt. Het scheelt een hoop tijd, omdat je jezelf ‘s ochtends niet meer hoeft op te maken met mascara. Jouw wimpers worden nog mooier dan alleen met mascara. Indien je het beste resultaat wilt, kies je voor de one-by-one methode.

Wimperextensions laten zetten in de buurt? Graag verwelkomen we je in de salon en vertellen we meer over de mogelijkheden van wimperextensions nabij Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Ter Aar. Uiteraard kunnen we je ook van dienst zijn met meerdere diensten.

Wimperextensions in Ter Aar door Salon la Détente

Salon la Détente is een schoonheidssalon die is opgericht door Anne-Marie. Sinds 2007 is zij schoonheidsspecialist. Door de jaren heen heeft ze enorm veel ervaring opgedaan. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je altijd de beste kwaliteit krijgt. Ongeacht de behandeling die jij kiest. Daarnaast wordt er altijd gewerkt met de beste merken. Ik werk bijvoorbeeld met merken, zoals Shine-E Lash Lift, Swiss Color, en LASH5 professional. Ook kun je erop rekenen dat de behandelingen betaalbaar zijn. Betaalbaarheid én kwaliteit gaan bij Salon la Détente namelijk hand in hand.

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?

Wil je wimperextensions laten zetten in Alphen aan den Rijn, Ter Aar of andere steden in de buurt? Nepwimpers hebben verschillende voordelen, waaronder:

  • Langere en vollere wimpers zonder mascara of wimperkruller
  • Natuurlijke uitstraling
  • Tijdsbesparing
  • Zweet- en waterbestendig
  • Langdurig resultaat

Hoe lang blijven wimperextensions zitten?

Hoe lang wimperextensions blijven zitten is met name afhankelijk van de groeicyclus van je natuurlijke wimpers. Je kunt er vanuit gaan dat de extensions zo’n 4 tot 6 weken blijven zitten als je goed voor ze zorgt. Na verloop van tijd zul je merken dat de extensions uit beginnen te vallen. Wil je de levensduur van je wimperextensions verlengen? Dan is het aan te raden om ze regelmatig bij te laten vullen.

Verder is het belangrijk dat je voorzichtig met de nepwimpers omgaat. Gebruik geen oliehoudende make up- of reinigingsproducten en vermijd in je ogen te wrijven om de levensduur aanzienlijk te verlengen. Voor specifieke nazorginstructies sta ik graag voor je klaar, zodat je nog langer van een oogverblindende look kunt genieten!

De behandelingen bij Salon la Détente

Naast wimperextensions in de omgeving van Alphen aan den Rijn kun je bij Salon la Détente ook terecht voor andere behandelingen. Hierdoor kun je te allen tijde bij mij terecht. Misschien wil je geen wimperextensions, maar kunstnagels. Ik ben een mobiele nagelstyliste, waardoor ik gewoon bij jou thuis kan komen. Wel zo prettig! Hierdoor hoef jij niet uit huis. Niet alle behandelingen kunnen op locatie worden gegeven, want daarvoor is een GGD-behandelkamer vereist. Uiteraard beschik ik over een GGD geïnspecteerde ruimte, dus neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt bij mij terecht voor de volgende behandelingen:

Maak direct een afspraak!

Wil jij wimperextensions laten zetten in de buurt? Voor wimperextensions in Ter Aar kun je bij Salon la Détente terecht. Neem direct contact op om een afspraak te maken. Ook wanneer je wimperextensions in Alphen aan den Rijn of Nieuwveen wilt laten zetten kun je contact opnemen.

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media