Permanente Make-up/Microblading

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up van Swiss Color wel! Bij permanente make-up wordt wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind. Uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. De permanente make-up/microblading wordt gezet door een gediplomeerd specialiste en de behandeling duurt 2.5 tot 3 uur.

Wat is microblading?

Microblading is een nieuwe manier van permanente make-up, waarbij de allernieuwste hairstroke techniek wordt gebruikt. Permanente make-up wordt als wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. Het zorgt er dus voor dat u een prachtig, natuurlijk resultaat krijgt. Elk haartje wordt individueel getekend en we zorgen ervoor dat we exact de kleur hebben die past bij u. Voor iedereen is dit immers weer anders.

Waarom microblading?

Er zijn meerdere redenen waarom men kiest voor permanente make-up, oftewel microblading. Voor sommigen is het zelfs een grote onzekerheid dat er weinig wenkbrauwharen zijn. Zo erg, dat men niet zonder getekende wenkbrauwen durft rond te lopen. Microblading is hiervoor dé oplossing, want u hoeft niet meer bij te tekenen en het zit altijd zoals het moet zitten. De juiste kleur, het volgen van de groeirichting én het individueel plaatsen van de haartjes maakt dat microblading de meest natuurlijke oplossing is voor permanente make-up.

Wat is belangrijk bij permanente make-up?

Wanneer u kiest voor permanente make-up is het van belang te kiezen voor een ervaren schoonheidsspecialist die erkend is om het uit te voeren. Wij kijken eerst samen met u naar de vorm van de wenkbrauwen en uw gezicht. Wenkbrauwen zorgen namelijk voor een natuurlijke facelift en daarom is het van belang dat de vorm en de dikte goed is. Bij ons kunt u vertrouwen op onze ervaring en kennis op dit gebied.

De voordelen van microblading

Kortom: u heeft dag en nacht een verzorgde uitstraling! Permanente make-up is ideaal voor mensen die:

  • Geen of nauwelijks wenkbrauwen hebben;
  • Moeite hebben of geen tijd hebben om zich op te maken;
  • Verbetering van bestaande wenkbrauwen willen;
  • Geen haren meer hebben door ziekte of andere oorzaak;
  • Niet elke dag willen opmaken;
  • Contactlenzen of een bril dragen;
  • Ideaal voor sporters en zwemmers.

Maak direct een afspraak!

Graag plannen we met jou een afspraak om alles te bespreken en de microblading uit te voeren. Neem hiervoor gerust even contact op!

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media