Behandeling

De Body Slimming V-Shape behandeling wordt uitgevoerd met het Body Slimming apparaat. De behandeling wordt ook wel een mechanische bindweefselmassage genoemd. Deze stimuleert dus de bloedcirculatie en stofwisseling en kan daarom worden ingezet tegen: cellulitis, vet ophopingen,
verslapte huid, lipoedeem, verouderde huid, littekens door trauma, pijn aan spieren en gewrichten en na een liposuctie behandeling.
De behandeling is dus niet invasief, daarom niet chirurgisch en vereist geen verdoving. De behandeling is hierdoor dan ook vrijwel pijnloos.

Het Apparaat

Voor de behandeling werk je met het Body Slimming V-Shape apparaat. Het apparaat geeft een diepe, mechanische bindweefselmassage. Met als resultaat een verbetering van de bloedcirculatie en stofwisseling. De cilinders van het Body Slimming V-Shape apparaat pakken een huidplooi en rollen deze in regelmatige en langzame beweging af. Hierdoor vinddt stevige weefsel massage plaats.
Een vacuüm tilt het doelweefsel op, waardoor het dus dichter bij de energiebron komt. Infrarood Licht (IR) verwarmt direct het beoogde gebied. Bipolaire radiofrequentie (RF) energy leidt de warmte veilig gelijkmatig door het beoogde gebied, zodat deze hierdoor sneller opwarmt zonder dus de huid te beschadigen.

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media