Zie er jaren jonger uit!

Het Swiss Color Lift MESO concept is een zeer effectieve methode voor regeneratie en verjonging van de
huid.

De huid wordt gladder en bovendien gehydrateerd. Werkzame stoffen (hyaluronzuur) worden voorzichtig geïmplanteerd in de bovenhuid met de speciaal ontworpen Lift MESO module. De actieve ingrediënten voorzien de huid van vocht en stimuleren de regeneratie van collageen en elastische vezels.
Doeltreffendheid en efficiëntie van het Lift MESO concept zijn al zichtbaar na slechts een paar toepassingen en zullen u overtuigen met onmiddellijk zichtbare resultaten.

Lift MESO Concept

Het lift-MESO-concept is een nieuwe en zeer effectieve methode voor regeneratie en verjonging van de huid.

De huid wordt gladgemaakt en bovendien gehydrateerd. Werkzame stoffen (hyaluronzuur) worden voorzichtig in de bovenhuid geïmplanteerd met de speciaal ontworpen lift-MESO-module. De actieve ingrediënten voorzien de huid van vocht en stimuleren de regeneratie van collageen en elastische vezels. Effectiviteit en efficiëntie van het liftconcept van MESO is al zichtbaar na slechts enkele toepassingen en zal u overtuigen met onmiddellijk zichtbare resultaten.

Voor alle huidtypen

Lift Meso concept is geschikt voor elk huidtype en elke leeftijd. Na 5 behandelingen wordt het vervolgtraject bekeken.

Voor de behandeling

Tijdens het intakegesprek bespreekt u met de Microperforatie specialiste het behandelplan voor uw specifieke huidprobleem.
Het lift-MESO-concept is een nieuwe en zeer effectieve methode voor regeneratie en verjonging van de huid. De huid wordt gladgemaakt en bovendien gehydrateerd. Werkzame stoffen (hyaluronzuur) worden voorzichtig in de bovenhuid geïmplanteerd met de speciaal ontworpen lift-MESO-module. De actieve ingrediënten voorzien de huid van vocht en stimuleren de regeneratie van collageen en elastische vezels. Effectiviteit en efficiëntie van het liftconcept van MESO is al zichtbaar na slechts enkele toepassingen en zal u overtuigen met onmiddellijk zichtbare resultaten.

Behandelgebieden

Het lift-MESO-concept is een nieuwe en zeer effectieve methode voor huidregeneratie. De volgende gebieden kunnen met grote impact worden behandeld:

 • Fronsen lijnen
 • Voorhoofd rimpels
 • Oog gebied
 • Lip gebied
 • Wanggebied
 • Nasolabiale vouw
 • Nek
 • Decollete
 • Achterkant van de handen
 • Pigmentvlekken
 • Littekens/ acnélittekens/ chirurgische littekens

Zie er jaren jonger uit, en krijg een frissere uitstraling!!

Proces van de behandeling

Voor een MESO-behandeling met één lift adviseren we een periode van ongeveer 1,5 uur voor gecombineerde behandelingen ongeveer 1,5 uur. Elke behandeling begint met een Glycolische peeling en de volgende Neutralizer voor een grondige reiniging van de huid. Voor het beste resultaat raden we aan om 5 behandelingen met tussenpozen van 1 week uit te voeren.
Met Swiss Color MESO Concept worden op een nagenoeg pijnloze manier onzichtbare microscopische kleine perforaties in de huid gemaakt door onze zeer ervaren Huidverjonging Microperforatie Specialisten.
Dit stimuleert het natuurlijk herstelmechanisme van de huid om collageen en elastine te produceren die de microperforaties repareren. De huid wordt als het ware ‘uitgedaagd om te gaan werken’.
Dankzij deze trigger wordt de huid steviger en krijgt het meer elasticiteit, hij gaat op een natuurlijke manier een huidvernieuwing aanmaken. Fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën verfijnen, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de algehele conditie van de huid verbetert

Hoe snel zie je verschil?

Het verschil is al zichtbaar na één behandeling! De kleine perforaties gaan door de basale cellaag, waar de nieuwe cellen worden aangemaakt, tot in de bovenste laag van de dermis. Hierdoor is er geen kans op het ontstaan van onderhuids littekenweefsel. Hierdoor is het werken met Swiss Color MESO Lift erg veilig en is er geen risico op langer termijn of bij meerdere behandeling voor langere perioden.
Swiss Color MESO Concept is op meerdere gebieden in te zetten voor huidverbetering en huidverjonging. U kunt hierbij denken aan de fijne lijntjes op de handen, gelaat en decolleté. Maar ook voor littekens, wallen en zeer specifieke rimpels. Door de samenwerking met de hoogwaardige producten van Swiss Color wordt een dubbele werking ingezet in de huid. De speciale module activeert het huidvernieuwingsproces en de producten werken doelgericht aangepast op huidtype en beoogde resultaat.

 • (U kunt vrijblijvend een informed consent krijgen over Lift Meso concept!)
Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media