Schoonheidssalon in de omgeving van Nieuwkoop

Professionele schoonheidssalon nabij Nieuwkoop

Ik werk als schoonheidsspecialiste in de omgeving van Nieuwkoop en je kunt bij mij terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Gedurende de behandelingen staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Ben jij op zoek naar een professional waar jij je bikinilijn kunt laten ontharen, je wimpers een volumineuze lift geven of voel je meer voor PMU? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij mijn beautysalon ben je te allen tijde gegarandeerd van:

  • Goedkoopste wimperextentions in de regio
  • Geopend in de avonduren (doordeweeks van 19.00 – 22.00 uur)
  • Dienstverlening van hoge kwaliteit voor een lage prijs
  • Jarenlange ervaring – sinds 2007
  • Specialist op het gebied van PMU en microdermabrasie
  • Producten van de meest hoogstaande kwaliteit

Betaalbare professionele behandelingen

Bij mijn schoonheidssalon in Ter Aar, nabij Nieuwkoop staan jouw wensen altijd centraal. Alle behandelingen bied ik aan voor betaalbare prijzen. Ik vind het namelijk belangrijk om betaalbaar te blijven, maar tegelijk wel zeer hoge kwaliteit aan te bieden.

Mijn la Détente is een salon aan huis, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen en verzorgingsproducten. Ik zorg er graag voor dat je beter in je vel zit. Daarom kun je in mijn behandelstoel altijd rekenen op producten van hoge kwaliteit, brede kennis én natuurlijk een heerlijke schoonheidsbehandeling voor een fijne prijs. Ook wanneer je in Nieuwveen of Alphen aan den Rijn woont, sta ik voor je klaar als schoonheidssalon. Wil je wimperextensions, een massage of ontharen? Dit is geen enkel probleem!

Deskundig advies

Wanneer je een gladdere huid wenst, raad ik microdermabrasie in Nieuwkoop aan. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in ondere PMU. Je mag gerust langskomen op afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Om je van de beste advies te voorzien, houd ik altijd rekening met de contouren en vorm van je gezicht.

Wimperextentions en lashlifting zijn ook heel populair. Voor een wimperlift behandeling in Nieuwkoop kun je direct een afspraak maken. Voor de extentions en lashlifting zijn er verschillende opties mogelijk. Dankzij mijn up-to-date vakkennis kan ik voor deze en al mijn andere behandelingen altijd optimaal adviseren.

Jouw wens staat centraal

Je krijgt als klant altijd het gewenste resultaat bij la Détente in Ter Aar. Ik vind het als schoonheidsspecialiste in de buurt van Nieuwkoop belangrijk dat jij je goed en comfortabel voelt in jouw lichaam. Ik streef ernaar dat jouw huid gezond is, je ogen stralen en vooral dat jij je welkom voelt in mijn beautysalon nabij Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Nieuwveen. Bovenal zet ik me er als schoonheidsspecialiste voor in om ervoor te zorgen dat jij iedere keer weer van je beautybehandeling geniet.

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media