Schoonheidssalon in de omgeving van Nieuwkoop

Op zoek naar een schoonheidssalon nabij Nieuwkoop, in Ter Aar? Je bent van harte welkom bij Salon la Détente. Misschien heb je behoefte aan een massage of zoek je een professionele salon voor wimperextensions, permanente make-up, wimperlifting of gezichtsbehandelingen?

Voor al deze behandelingen en meer kun je bij mij, Anne-Marie, terecht. Zie ik je binnenkort in mijn schoonheidssalon? Boek een beauty behandeling of neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen Bekijk de tarieven

Professionele schoonheidssalon nabij Nieuwkoop

Ik werk als schoonheidsspecialiste in de omgeving van Nieuwkoop en je kunt bij mij terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Gedurende de behandelingen staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Ben jij op zoek naar een professional waar jij je bikinilijn kunt laten ontharen, je wimpers een volumineuze lift geven of voel je meer voor PMU? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij mijn beautysalon ben je te allen tijde gegarandeerd van:

  • Goedkoopste wimperextentions in de regio
  • Geopend in de avonduren (doordeweeks van 19.00 – 22.00 uur)
  • Dienstverlening van hoge kwaliteit voor een lage prijs
  • Jarenlange ervaring – sinds 2007
  • Specialist op het gebied van PMU en microdermabrasie
  • Producten van de meest hoogstaande kwaliteit

Betaalbare professionele behandelingen

Bij mijn schoonheidssalon in Ter Aar, nabij Nieuwkoop staan jouw wensen altijd centraal. Alle behandelingen bied ik aan voor betaalbare prijzen. Ik vind het namelijk belangrijk om betaalbaar te blijven, maar tegelijk wel zeer hoge kwaliteit aan te bieden.

Mijn la Détente is een salon aan huis, waar je terecht kunt voor allerlei behandelingen en verzorgingsproducten. Ik zorg er graag voor dat je beter in je vel zit. Daarom kun je in mijn behandelstoel altijd rekenen op producten van hoge kwaliteit, brede kennis én natuurlijk een heerlijke schoonheidsbehandeling voor een fijne prijs. Ook wanneer je in Nieuwveen of Alphen aan den Rijn woont, sta ik voor je klaar als schoonheidssalon. Wil je wimperextensions, een massage of ontharen? Dit is geen enkel probleem!

Deskundig advies

Wanneer je een gladdere huid wenst, raad ik microdermabrasie in Nieuwkoop aan. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in ondere PMU. Je mag gerust langskomen op afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Om je van de beste advies te voorzien, houd ik altijd rekening met de contouren en vorm van je gezicht.

Wimperextentions en lashlifting zijn ook heel populair. Voor een wimperlift behandeling in Nieuwkoop kun je direct een afspraak maken. Voor de extentions en lashlifting zijn er verschillende opties mogelijk. Dankzij mijn up-to-date vakkennis kan ik voor deze en al mijn andere behandelingen altijd optimaal adviseren.

Jouw wens staat centraal

Je krijgt als klant altijd het gewenste resultaat bij la Détente in Ter Aar. Ik vind het als schoonheidsspecialiste in de buurt van Nieuwkoop belangrijk dat jij je goed en comfortabel voelt in jouw lichaam. Ik streef ernaar dat jouw huid gezond is, je ogen stralen en vooral dat jij je welkom voelt in mijn beautysalon nabij Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Nieuwveen. Bovenal zet ik me er als schoonheidsspecialiste voor in om ervoor te zorgen dat jij iedere keer weer van je beautybehandeling geniet.

Contact opnemen Bekijk de tarieven

Contact Informatie

Tel: 0612390223
Info@salonladetente.nl

Locatie: Ter Aar

Naam: Anne-Marie Schellingerhout
Adres: Leeuwerikspad 2
2461 BH Ter Aar
Voor betalingen kunt u contant en pinnen!

Vele behandelingen

Ik help je als schoonheidsspecialiste nabij Nieuwkoop graag verder met de volgende behandelingen:

Wimperextensions

Ben je moe van het smeren met mascara en wil je investeren in wimperextensions in de omgeving van Nieuwkoop? Hoe fijn zou het immers zijn om geen omkijken meer te hebben naar je wimpers? Dit zijn nepwimpers die met behulp van wimperlijm aan je eigen wimpers worden geplakt en zorgen voor een glamoureuze touch van je gezicht.

Wanneer wimperextensions op de juiste manier zijn aangebracht, blijven ze gemiddeld 4 tot wel 6 weken zitten. Over het algemeen is dit afhankelijk van je natuurlijke haargroeicyclus en je dagelijkse activiteiten.

Gezichtsbehandeling

Of wat dacht je van een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling in Nieuwkoop en omstreken? Tijdens iedere schoonheidsbehandeling neem ik alle tijd voor je en is compleet op maat. Ieders wensen is anders, hetzelfde geldt voor de kenmerken van je huid. Daarom bied ik verschillende behandelingen aan.

Denk hierbij aan dermatografie tot aan het verwijderen van onzuiverheden en meer. Welke beautybehandeling je ook kiest: graag zorg ik er voor dat jij met een stralende, frisse huid en een brede glimlach naar buiten loopt.

Permanente make-up

Heb je wel eens aan permanente make-up ofwel PMU gedacht? Deze vorm van make-up laat je gezicht echt opleven en bespaart je iedere dag veel tijd! Niet iedere schoonheidsspecialiste weet even goed hoe ze zo’n behandeling uitvoert. Omdat ik gespecialiseerd ben in het aanbrengen van permanente make-up, kun je met een gerust hart een behandeling bij me boeken.

Gedurende een behandeling geeft ik eerst advies en teken ik in het geval van wenkbrauwen eerst de lijnen. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat ik als schoonheidsspecialiste nabij Nieuwkoop voor jou kan betekenen.

Ontharen

Wil je een bepaald deel van je lichaam laten ontharen door middel van harsen nabij Nieuwkoop? Dit is een vorm van ontharen die alle haartjes optimaal verwijdert. Bij mijn schoonheidssalon kun je zowel delen van het lichaam als van het gezicht laten behandelen.

Je lichaam laten harsen is ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Het duurt namelijk 3 tot 6 weken totdat de haartjes weer hun aantrede doen. Zou het niet heerlijk zijn om op vakantie gaan en je niet zorgen te hoeven maken over ongewenste haargroei?

GGD geïnspecteerde ruimte

Alle behandelingen die in mijn schoonheidssalon nabij Nieuwkoop worden uitgevoerd, worden op een hygiënische manier uitgevoerd. Mijn behandelkamer is namelijk een GGD geïnspecteerde ruimte. In deze ruimte kan ik dus veilig allerlei behandelingen uitvoeren. Ik hecht gedurende een schoonheidsbehandeling veel waarde aan hygiëne.

Werktijden

Maandag: 19:00 t/m 22:00
Dinsdag: 19:00 t/m 22:00
Woensdag: 19:00 t/m 22:00
Donderdag: 19:00 t/m 22:00
Vrijdag: 19:00 t/m 22:00
Zaterdag: 8:30 t/m 14:00
(zondag eventueel bespreekbaar)

Maak een afspraak!

Of jij nu je wimpers wilt laten liften of je benen wilt laten ontharen: als schoonheidsspecialiste nabij Nieuwkoop voer ik behandelingen met veel plezier en expertise uit. Daarbij voorzie ik je ook nog eens van deskundig advies. Maak een afspraak in mijn salon en ervaar het zelf.

Ben je nog op zoek naar een ervaren schoonheidsspecialiste in de omgeving van Nieuwkoop en heb je een vraag over de behandelingen die ik aanbied als schoonheidsspecialiste of over de producten die ik gebruik? Neem gerust contact op voor meer informatie! Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Contact opnemen Bekijk de tarieven

Direct contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.