Dermatografie behandeling geeft meer zelfvertrouwen

Dermatografie bij Salon la Détente kan jou je zelfvertrouwen weer teruggeven. Misschien heb je een litteken dat je al een tijd dwars zit, is je huid aangetast of ontbreekt je tepel na een borstreconstructie. Met behulp van deze medische pigmentatie behandeling kun je erg mooie resultaten behalen. Van camouflage van plekken op de huid tot aan het aanbrengen van vorm, verschillende kleuren en diepte. Ik heet je graag van harte welkom in mijn schoonheidssalon in de omgeving van Ter Aar en omstreken.

Bij Salon la Détente kun je altijd rekenen op hoge kwaliteit producten, brede kennis én een heerlijke behandeling

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar wat deze behandeling voor jou en je zelfvertrouwen kan betekenen. Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op! ik voorzie je graag van deskundig advies.

Een medische pigmentatie behandeling

Tijdens een medische pigmentatie behandeling wordt met behulp van een naald pigment aangebracht in de huid. Deze behandeling heeft als doel om littekens, wijnvlekken of gedepigmenteerde vlekken te camoufleren. Dermatografie is een veelgebruikte behandeling bij vrouwen die na een borstreconstructie geen tepel of tepelhof meer hebben. Ik zet voor jou de puntjes op de i, zodat je weer met zelfvertrouwen door het leven kunt.

Van wijnvlekken tot aan littekens

Dermatografie biedt uitkomst bij:

 • Het ontbreken van een tepel en tepelhof (areola) na een borstreconstructie of borstverkleining
 • Alopecia Areata
 • Viltigo
 • Gedeeltelijke of algehele kaalheid
 • Ontbrekende vinger- of teennagels
 • Wijnvlekken en brandwonden
 • Littekens zoals acne littekens
 • Ghost of litteken na laseren van een tatoeage
 • Gedepigmenteerde littekens of vlekjes

Medisch pigmenteren lijkt op tatoeëren

Medisch pigmenteren lijkt op tatoeëren, maar het pigment wordt minder diep ingebracht dan bij een tattoo. Tijdens de behandeling wordt de medische tatoeage aangebracht met behulp van speciale entomologische naalden. Deze naalden brengen de kleurstofpigmenten uiterst nauwkeurig aan in de huid. Het aantal behandelingen dat je nodig hebt? Dit aantal is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Het resultaat is niet permanent, maar dient na een paar jaar bijgewerkt te worden.

Salon la Détente is een salon aan huis, waarbij je terecht kunt voor betaalbare behandelingen

Microneedling wakker het zelfherstellend vermogen aan

Soms is het niet nodig om met pigmenten te werken. Dan voldoet microneedling. Door met de naald hele kleine gaatjes in de huid te maken, wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangewakkerd. De plekken waar met de minuscule naaldjes geprikt is, raken weer doorbloed.

Huidfuncties worden dankzij de microneedling behandling hersteld. Hierdoor herstellen littekens sneller en worden littekens opgevuld. Microneedling en medisch tatoeëren kunnen ook in combinatie met elkaar worden gebruikt.

Allround schoonheidsspecialiste sinds 2007

Ik ben al sinds 2007 werkzaam als allround schoonheidsspecialiste. Bij mijn salon kun je terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen. Van prachtige wimperextensions tot aan acrylnagels en microdermabrasie. Door mijn jarenlange ervaring en kennis ben je gegarandeerd van een optimaal resultaat. Dat jij tevreden bent, dat is mijn doel. Bij Salon la Détente staan jouw wensen altijd centraal. En dat merk je!

Bij mijn schoonheidssalon kun je terecht voor:

 • Schoonheidsbehandeling
 • Harsen
 • Wenkbrauwen Permanente make-up/Microblading
 • Lift MESO Concept
 • Wimperextensions
 • Shine-E Lash Lift
 • Massage
 • X-Remove

Ik werk in de avonduren en in het weekend. Neem gerust contact met me op!

Maak een afspraak bij mijn schoonheidssalon

Maak een afspraak voor een dermatografie behandeling bij Salon la Détente en ervaar wat deze behandeling voor jou kan betekenen! Ik zorg er graag voor dat je met meer zelfvertrouwen door het leven kunt.

Heb je een vraag over wat ik voor je kan betekenen? Of over de tarief? Geen probleem! Neem gerust contact met me op via het contactformulier of bel naar 06 12 390 223. Ik voorzie je graag van deskundig advies! Dáár kun je op rekenen. Je bent van harte welkom in mijn schoonheidssalon.

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media