Massage Alphen aan den Rijn

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Massage in Alphen aan den Rijn

Wil je graag een massage in Alphen aan den Rijn boeken? Als je lekker in je vel zit, dan straal je. Dat is wat wij je bieden, als je in onze schoonheidssalon een heerlijke massage wilt ondergaan. Salon la Détente is een schoonheidssalon aan huis in Ter Aar. Mijn naam is Anne-Marie Schellingerhout en ik ben sinds 2007 actief als schoonheidsspecialiste in Alphen aan den Rijn. Daarnaast heb ik veel ervaring en kennis op het gebied van massages. Laat even alles los en geniet van een ontspannende massage, waarbij een persoonlijke aanpak en jouw wensen centraal staan!

Professionele massage nabij Alphen aan den Rijn

Een massage is ideaal voor ontspanning en een intens rustmoment. Daarom zijn massages ook weldadig voor geest én lichaam. Het kan zijn dat je bepaalde lichamelijke klachten of specifieke wensen hebt voor de massage. Bespreek deze vooral met mij, want ik heb veel up-to-date vakkennis die ik kan inzetten. Bij Salon la Détente kan je rekenen op een behandeling van hoge kwaliteit, tegen bescheiden tarieven.

Je kan kiezen uit massages met een duur van één uur, anderhalf uur of een uur en drie kwartier:

  • Eén uur durende ontspanningsmassage met warme olie voor rug en nek
  • Uitgebreide ontspanningsmassage voor rug, nek, voeten en benen
  • Hotstone massage van anderhalf uur voor rug en nek
  • Uitgebreide hotstone massage voor rug, nek, benen en voeten

Ontspanningsmassage en hotstone massage

Iedereen is anders en daarom kan je precies de massage uitkiezen die het beste bij jou past. Een uitgebreide of korte massage, een massage met warme olie of met warme basaltstenen; er is altijd een behandeling die je aanspreekt. Veel persoonlijke aandacht, ervaring en kennis zijn belangrijk in onze salon, zodat je weet dat je in vertrouwde handen bent. Zo geniet je des te meer van je behandeling.

Je verdient het om in Alphen aan den Rijn af en toe even uit je drukke leven te ontsnappen en de totale ontspanning van een massage te ervaren. Laat mij je lichaam onder handen nemen met een welverdiende ontspanningsmassage. Je voelt meteen de kalmerende werking die hiervan uitgaat en profiteert bovendien van een betere doorbloeding. Ook van een hotstone lichaamsbehandeling met warme basaltstenen kom je helemaal tot rust en krijg je een enorme oppepper. De hotstone massage heeft een zeer ontspannend effect op het zenuwstelsel en brengt je geest en lichaam weer in balans. Ik werk met producten van hoge kwaliteit, zodat je verzekerd bent van een heerlijke behandeling en het beste resultaat.

Schoonheidsbehandelingen en gezichtsbehandelingen

Salon la Détente is doordeweeks van 19.00 tot 22.00 uur geopend. Daarnaast kan je overdag op zaterdag en eventueel op zondag bij mij terecht voor een behandeling. Naast een massage in Alphen aan den Rijn, bied ik ook andere diensten aan. Zo ben ik specialist op het gebied van permanente make-up (PMU) en microdermabrasie. Microdermabrasie is een behandeling voor een gladdere en beter doorbloede huid. Producten van gerenommeerde merken ondersteunen de kwaliteit van de behandeling.

Ben je op zoek naar een effectieve gezichtsbehandeling in Alphen aan den Rijn? Het Lift Meso-concept geeft je huid een boost dankzij werkzame stoffen zoals hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in onze eigen huid voorkomt en meewerkt aan een gezonde huid. Hyaluronzuur reguleert namelijk het herstellend en hydraterend vermogen van de huid en versterkt je huidbarrière. Om je huid te ondersteunen, is het mogelijk om hyaluronzuur in de vorm van gezichtsproducten toe te passen. Of je kiest eenvoudig voor een gezichtsbehandeling van Salon la Détente. Ten slotte ben je ook voor diensten als harsen en wimperextensions van harte welkom in onze salon. Ik ontzorg je voor enkele weken graag van het ontharen van je lichaam of het aanbrengen van mascara.

In alle rust genieten van een behandeling

Alle behandelingen in Salon la Détente vinden veilig en hygiënisch plaats. Bovendien neem ik in mijn door de GGD geïnspecteerde schoonheidssalon rustig de tijd voor een schoonheidsbehandeling of massage. Heb je behoefte aan een ontspanningsmassage of hotstone massage in Alphen aan den Rijn door een betrouwbare professional? Maak dan een afspraak.

Boek meteen een massage in Alphen aan den Rijn!

Kijk je ernaar uit om een complete massage in Alphen aan den Rijn te krijgen? Neem contact op en boek een afspraak om de totale ontspanning die je geest én lichaam voelen na een massage verzorgd door Salon la Détente te ervaren! Ook voor andere behandelingen naast een massage ben ik je in Alphen aan den Rijn graag van dienst. Wat dacht je van wimperextensions, ontharen of permanente make-up (PMU)? Het combineren van behandelingen is mogelijk, zodat je extra voldaan bij ons de deur uitgaat. Neem contact op voor de mogelijkheden.