Massage in Nieuwkoop

Kijk je ernaar uit om een massage in Nieuwkoop te boeken? Iemand die lekker in zijn of haar vel zit, straalt. Als schoonheidssalon kunnen wij ervoor zorgen dat jij je als herboren gaat voelen na een heerlijk rustgevende massage. Salon la Détente is een schoonheidssalon aan huis waar een persoonlijke aanpak en jouw wensen centraal staan. Mijn naam is Anne-Marie Schellingerhout en sinds 2007 ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. Zo kun je bij mij terecht voor een beautybehandeling, maar heb ik ook veel ervaring en kennis op het gebied van massages. Neem contact op om meer informatie te ontvangen of een afspraak te maken.

Rustgevende massage nabij Nieuwkoop

Weldadig voor ieders geest en lichaam, ervaar je door middel van een massage een intens moment van rust en ontspanning. Het is mogelijk dat je specifieke lichamelijke klachten of speciale wensen hebt voor de massage. Dit maakt het belangrijk dat je dit met mij bespreekt, zodat ik hier rekening mee kan houden en mijn vakkennis toe kan passen. Bij Salon la Détente kun je in ieder geval altijd rekenen op een massage van hoge kwaliteit, en dat tegen een bescheiden tarief.

Je hebt de keuze uit massages met een duur van één uur, anderhalf uur of een uur en drie kwartier:

 • Eén uur durende ontspanningsmassage met warme olie voor de rug en nek
 • Een uitgebreide ontspanningsmassage voor de rug, nek, benen en voeten
 • Een hotstone massage van anderhalf uur voor de rug en nek
 • Een uitgebreide hotstone massage voor de rug, nek, benen en voeten

Ontspanningsmassage of hotstone massage

Wanneer je kiest voor Salon la Détente, ben je altijd in vertrouwde handen omdat wij persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel hebben staan. Maak je de keuze voor een korte of uitgebreide massage? Een massage met warme olie of hotstones? De massage kiezen die jou het meest aanspreekt is belangrijk, zodat jij een ontspannend gevoel gaat beleven waar je geen spijt van gaat krijgen.

Een ontspanningsmassage is de ideale manier om af en toe uit het drukke leven te ontsnappen. Tijdens een massage wordt je lichaam onder handen genomen en voel je meteen dat de kalmerende werking je spieren losmaakt en de doorbloeding verbetert. Heeft je lichaam een echte oppepper nodig? Dan is een hotstone massage mogelijk de manier om even alles los te laten. De warme basaltstenen hebben een ontspannend effect op ons zenuwstelsel. Daarnaast brengt het je lichaam en geest terug in balans.

Verschillende soorten beautybehandelingen

Naast de massage, biedt Salon la Détente ook andere behandelingen aan. Als specialist in PMU (permanente make-up) en microdermabrasie help ik je namelijk graag om ervoor te zorgen dat jij niet je eyeliner of wenkbrauwen hoeft te doen en tijd bespaard of een beter doorbloede en gladde huid hebt. Hierbij gebruiken wij enkel gerenommeerde merken die de kwaliteit van de beautybehandeling ondersteunen.

De verschillende beautybehandelingen die ik aanbied, zijn:

 • PMU (permanente make-up)
 • Microblading
 • Harsen
 • Wimperextentions
 • Lift Meso-concept
 • Shine-E lash lift
 • Dermatografie
 • Massage
 • X-remove
 • Haargroeistimulatie

Geniet in alle rust van een behandeling door Salon la Détente

Hygiëne en veiligheid zijn belangrijke factoren bij het aanbieden van beauty- en massagebehandelingen. Mijn schoonheidssalon wordt regelmatig door de GGD geïnspecteerd, zodat ik de beste service kan blijven leveren. Kijk je er al naar uit om een heerlijke ontspanningsmassage of een hotstone massage te ondergaan? Of wil je graag wimperextensions of je bikinilijn laten harsen voordat je op vakantie gaat? Dan ben je van harte welkom bij Salon la Détente.

Boek direct een massage nabij Nieuwkoop

Volledig tot rust komen en een massage ondergaan nabij Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn of Ter Aar? Neem meteen contact op en boek een afspraak! Wij zorgen ervoor dat je lichaam en geest totale ontspanning ervaren en alles weer in complete balans is. Maar ook voor andere behandelingen dan een massage in Nieuwkoop, zijn wij de aangewezen schoonheidssalon. Zo heb je de keuze uit harsen, wimperextensions en PMU. Ook is het mogelijk om meerdere behandelingen te combineren en een uniek gevoel van voldoening ervaren. Neem contact om de mogelijkheden te bespreken en tot snel!

Contact image

Anne-Marie

Hallo, Waar kan ik je mee helpen?
by Best4u Media