Salon

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Salon la Détente,

Bij Salon la Détente staat een hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Bovendien kun je bij mij terecht voor verschillende diensten. Denk bijvoorbeeld aan harsen, microdermabrasie, wimperextensions, nagels, massages en meer. Jouw wensen staan bij mij centraal en dat is dan ook altijd mijn uitgangspunt. Wil je bijvoorbeeld een gladdere huid krijgen? Kies dan voor microdermabrasie. Dankzij mijn vakkennis en ervaring kan ik je hierover uitstekend adviseren. Dat geldt uiteraard ook voor andere diensten, zoals permanente make-up (PMU). Bij Salon la Détente krijg je altijd het gewenste resultaat.

Anne-Marie is schoonheidsspecialist sinds 2007 en heeft dus jarenlange ervaring. Uiteraard zit zij niet stil en is altijd weer op zoek naar nieuwe uitdagingen om jou te kunnen helpen op allerlei gebieden. Zo is Anne-Marie onder andere specialist op het gebied van microdermabrasie en PMU. Doordat Anne-Marie veel ervaring heeft én alleen maar de beste merken gebruikt, zoals Swiss Color, Shine-E Lash Lift. en LASH5 professional , kun je vertrouwen op het gewenste resultaat, altijd met een persoonlijke benadering.

Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt in je lichaam, dat je een gezonde huid hebt, maar bovenal dat je elke keer weer geniet van de behandeling bij Salon la Détente. Graag verwelkom ik je bij mijn salon in Ter Aar.

Contact opnemen

Gespecialiseerd in Microblading. Resultaat is verbluffend en natuurlijk!