Schoonheidssalon Ter Aar

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Schoonheidssalon Ter Aar

Wanneer je op zoek gaat naar een schoonheidssalon in Ter Aar is het van belang dat je altijd voor een ervaren salon kiest, waarbij je kunt rekenen op een hoogstaande kwaliteit. Op deze manier weet je namelijk zeker dat je altijd een goede behandeling krijgt. Bij Salon la Détente ben je aan het juiste adres: een ervaren schoonheidsspecialiste in Ter Aar. Salon la Détente is opgericht door Anne-Marie en elke dag werkt zij vol met passie aan haar vak. Je kunt bij mij terecht voor diverse behandelingen, waarbij jij en een hoge kwaliteit altijd centraal staan. Daarnaast vind ik het belangrijk om betaalbare behandelingen aan te bieden. Salon la Détente is een schoonheidssalon in Ter Aar, aan huis. Graag vertel ik je meer over Salon la Détente en de behandelingen die ik aanbied.

Over Salon la Détente

Ik, Anne-Marie, heb Salon la Détente opgericht. Ik ben sinds 2007 schoonheidsspecialist en heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Ik vind het belangrijk om mijzelf continu door te ontwikkelen en daarom zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste bewegingen in mijn vak. Bij Salon la Détente wordt altijd gewerkt met de beste merken. Hierdoor blijft een hoge kwaliteit gewaarborgd. Ik werk bijvoorbeeld met merken, zoals Shine-E Lash Lift, Swiss Color, en LASH5 professional. Reken dus op het beste resultaat.

De behandelingen bij Salon la Détente

Bij Salon la Détente kun je terecht voor verschillende behandelingen. Ter verduidelijking heb ik ze hieronder op een rij gezet:

En, inderdaad: je las het goed. Alle behandelingen zijn betaalbaar én van hoge kwaliteit. Dit is altijd mijn streven en ik zal dit te allen tijde waarmaken. Door de diversiteit aan behandelingen kan ik je vrijwel altijd helpen. Bijvoorbeeld als je wimperextensions of een massage wilt. Ik zal je bovendien altijd uitleg geven over alle stappen die ik uitvoer en natuurlijk ook over de producten. Op deze manier ben jij te allen tijde van alles op de hoogte. In mijn behandelkamer voer ik alle behandelingen uit. Mijn behandelkamer is namelijk een GGD geïnspecteerde ruimte. Alleen als je kunstnagels wilt kom ik ook op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis.

Maak direct een afspraak!

Kom dan naar Salon la Détente als je een schoonheidssalon in Ter Aar zoekt. Graag help ik je verder! Neem direct contact op om een afspraak te maken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven