Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

Kom voor de ontspanning!

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden

Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn en omstreken

Voor een schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn en omstreken moet je bij mij van Salon la Détente wezen! Ik ben Anne-Marie, een schoonheidsspecialiste die haar werk iedere dag met veel plezier en passie uitvoert. Hierbij kun je rekenen op behandelingen van de hoogste kwaliteit. Wat dacht je van een heerlijke behandelingen met een laag tarief? Geniet van de verschillende behandelingen die ik aanbied en ontspan. Jij en een hoge kwaliteit staan altijd centraal.

Salon la Détente is er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden. Ook aan jou!

Boek vandaag nog een behandeling bij mijn schoonheidssalon. Je zult genieten, dat beloof ik je. Boek online of neem gerust eens contact met me op.

Schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn: behandelingen

Bij mijn schoonheidssalon nabij Alphen aan den Rijn en omstreken kun je terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Ik heb de behandelingen voor je op een rijtje gezet:

Betaalbaar en van hoge kwaliteit

Alle behandelingen die ik aanbied zijn betaalbaar en van hoge kwaliteit. Dat is het doel dat ik altijd nastreef! In mijn schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn vind je altijd de behandeling die je zoekt. Wil je je laten harsen, of wil je acrylnagels? Of heb je zin in een goede massage en of gezichtsbehandeling? Het kan allemaal! Tijdens de behandeling vertel ik je stap voor stap wat ik doe. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van de behandelingen die ik uitvoer in de GGD geïnspecteerde ruimte van mijn salon.

Bij Salon la Détente krijg je altijd het gewenste resultaat.

Sinds 2007 | gespecialiseerd in PMU en microdermabrasie

Ik werk al sinds 2007 als schoonheidsspecialiste. Doordat ik vele jaren ervaring heb in dit vak, kan ik je perfect van dienst zijn in mijn salon. Met welke behandeling dan ook. Van prachtige kunstnagels tot een microdermabrasie behandeling voor een prachtig zachte huid. Ik ben gespecialiseerd in PMU en microdermabrasie en ik maak uitsluitend gebruik van de beste producten.

Je kunt bij mij vertrouwen op het beste resultaat. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd centraal. Jou tevreden stellen: dát is immers mijn doel!

Geopend in de avonduren

Ik ben werkzaam in de avonduren. Dat is gemakkelijk, want dan hoeft je geen vrij te nemen van werk of andere bezigheden. Mijn salon is van maandag tot vrijdag geopend van 19:00 tot 22:00. Wil je op een zaterdag een behandeling ondergaan? Dat is ook mogelijk! Op zaterdagen ontvang ik je graag tussen 8:30 en 15:00.

Ik vind het belangrijk dat jij je goed voelt in je lichaam, dat je een gezonde huid hebt, maar bovenal dat je elke keer weer geniet van de behandeling bij Salon la Détente. Graag verwelkom ik je bij mijn salon

Boek een behandeling!

Klinken de diensten van mijn schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn en omstreken je als muziek in de oren? Kies dan de behandeling naar wens en maak een afspraak met mij. Ik laat je graag geheel ontspannen. Bij Salon la Détente kun je altijd rekenen op een heerlijke behandeling, brede kennis en producten van hoge kwaliteit.

Wil je meer weten over mijn salon of over een specifieke behandeling die ik aanbied? Geen probleem! Neem gerust contact met me op via het online contactformulier of bel mij op
06 43 211 410! Ik help je graag verder.

Wat biedt Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn aan?

Bij de schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn bieden wij een breed scala aan schoonheidsbehandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, huidverbetering, massages, manicures en pedicures aan. Zo zorgen wij voor ontspanning, huidverzorging en een verzorgd uiterlijk.

Wat zijn de voordelen van een gezichtsbehandeling?

Enkele voordelen van een gezichtsbehandeling zijn:

  • Diepe reiniging van de huid: poriën worden gezuiverd en verstopte poriën worden verminderd.
  • Stimulering van de bloedcirculatie: de huid krijgt een gezonde gloed en een frisse uitstraling.
  • Het verminderen van fijne lijntjes en rimpels: de huid ziet er jonger en gladder uit.
  • Ontspanning en stressvermindering: ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en kom even helemaal tot rust.
Welke producten worden er gebruikt in Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn?

Bij onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn gebruiken we hoogwaardige huidverzorgingsproducten van gerenommeerde merken, zoals Dermalogica, La Roche-Posay, Decléor en Guinot. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd om optimale resultaten en verzorging voor de huid te bieden.

Moet ik een afspraak maken voor een behandeling?

Ja, het is raadzaam om vooraf een afspraak te maken voor een behandeling bij onze schoonheidssalon in Alphen aan den Rijn. Op die manier kunnen we voldoende tijd en aandacht aan uw specifieke wensen en behoeften besteden. Neem contact op met de salon om een afspraak te maken.

Contact opnemen Bekijk de tarieven